janinevanhees

Individuele coaching

In een op een sessies werken we vanuit vertrouwen en veiligheid. Alles wat we tijdens een sessie bespreken blijft tussen ons.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek inventariseer ik wat er nodig is. Van daaruit maak ik een plan en een overzicht, die ik je per mail toestuur. Daarna kunnen we van start!

Afhankelijk van jouw wensen wordt het aantal sessies bepaald. We doen alles op jouw tempo en wanneer jij daar klaar voor bent.

Alle focus en aandacht is tijdens de sessie op jou gericht. We kijken samen naar wat je doelen zijn en tegen welke problemen je aanloopt. Wat je in de weg zit. We inventariseren welke verschillende delen (of ‘ikken’) er zijn en halen ze boven water. Daarna kijken we per deel wie of wat ze zijn, waarom ze er zijn en welk doel ze dienen. Altijd in ogenschouw nemend dat ze er zijn om jou te helpen of je te beschermen.

Het resultaat aan het einde van de sessies is dat je je bewust bent van de verschillende delen in jezelf en dat je daarmee bewuster keuzes kunt maken. Je verbetert jezelf en voelt je zekerder. Jij bepaalt namelijk welke “ik” er achter het stuur zit.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur, met een uitloop tot twee uur.