janinevanhees

Word lid van ons partnerprogramma

JANINE’S MISSIE IS OM ZO VEEL MOGELIJKE MENSEN TE HELPEN, dit doet zij in samenwerking met verschillende partners om mensen te begeleiden in transformatie processen. 

Over ons

Janine van Hees is moeder van 2 kinderen en heeft een achtergrond als theater en dansdocent.

Als theater en dansdocent leert zij kinderen om over hun gêne heen te stappen en zich te uiten. Door veiligheid te creëren in de groep en te kijken naar wat de blokkades zijn, lukt het haar om de kinderen zich comfortabel te laten voelen in zichzelf. Dit aspect van het lesgeven gaf haar zoveel voldoening, dat ze een aantal jaar geleden besloten heeft zich op dat vlak verder te specialiseren. Om ook volwassenen te kunnen helpen bij het ontwikkelen van zichzelf.

Onze partners

ITP

Het Instituut voor Transformatie Psychologie stelt zich ten doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van individuen, relaties en organisaties. Om deze doelstelling te bereiken, organiseert het ITP lezingen, trainingen en opleidingen voor coaches, trainers, psychologen, therapeuten, mediators, managers en loopbaanadviseurs.

OpStap

Om leerlingen goed te kunnen begeleiden en te helpen met de problemen waar ze tegenaan lopen, leid ik samen met mijn collega Gea Veenstra opstap training teams van docenten op van mentor tot coach.

PRATA

Info volgt binnenkort.