janinevanhees

Spreken

Janine is een gevraagde spreker met haar theater en dans achtergrond heeft zij vaak gesproken over persoonlijke ontwikkeling.

Maak kennis met Janine

"EEN ENERGIEKE EN VROLIJKE SPREKER"

Als theater en dansdocent leert zij kinderen om over hun gêne heen te stappen en zich te uiten. Door veiligheid te creëren in de groep en te kijken naar wat de blokkades zijn, lukt het haar om de kinderen zich comfortabel te laten voelen in zichzelf. Dit aspect van het lesgeven gaf haar zoveel voldoening, dat ze een aantal jaar geleden besloten heeft zich op dat vlak verder te specialiseren. Om ook volwassenen te kunnen helpen bij het ontwikkelen van zichzelf.

In haar zoektocht om zichzelf verder te ontwikkelen stuitte ze op Voice Dialogue. Ze besloot zelf deel te nemen. Eén jaarprogramma werden er twee, maar het liet haar niet los. Ze maakte zoveel groei door, zowel als persoon, maar ook als coach, dat ze dacht ‘hier wil ik andere mensen ook mee helpen!’ Voice Dialogue werd voor haar dé manier om tot de kern te komen bij mensen en een echte verandering in mensen te brengen.

Ze volgde trainingen om docenten op te leiden van mentor tot coach en hield zich naast het lesgeven bezig met het begeleiden van .

Een erkende voice dialogue coach

PERSOONLIJKE ONTWIKELING

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen, trainingen en seminars gevolgd. Waardoor ik mijn kennis en ervaringen met jullie graag wil delen.

THEATER DOCENT

Als theater en dansdocent leert zij kinderen om over hun gêne heen te stappen en zich te uiten. Door veiligheid te creëren in de groep en te kijken naar wat de blokkades zijn, lukt het haar om de kinderen zich comfortabel te laten voelen in zichzelf

ITP (Instituut voor transformatie Psychologie)

Na haar opleiding aan ITP ging zij aan de slag als Voice Dialogue coach. Ze helpt niet alleen mensen in het vinden naar zichzelf, maar leidt ook mentoren op tot coaches en coaches tot Voice Dialogue coaches.

Onderwerpen spreken

Vanuit haar ervaring in het coachen van anderen deelt Janine graag haar kennis!

Wat is Voice Dialogue.

Verschillende coach technieken

Demosessie Voice Dialogue

Coachend begeleiden op scholen.

Theater en dans.

Persoonlijke ontwikkeling.